Membrain Festival

Membrain Festival

Šibenik (01.08.2024. - 04.08.2024.)

Dobrodošli na Membrain Festival, glazbeni raj na obali Jadranskog mora! Ovdje se u sklopu nevjerojatnog festivala slavi neovisna elektronička glazba raznih bass žanrova poput DnB-a, Dubstepa, Grimea, Duba, Junglea, Minimala, Garaga i mnogih drugih. Ovaj četverodnevni glazbeni spektakl traje 16 sati svakog dana i predstavlja spoj vrhunske glazbe i mediteranskog uživanja.

Membrain Festival sjajno spaja energiju underground bass scene iz europskih metropola poput Londona, Amsterdama i Berlina s jedinstvenom atmosferom hrvatske obale. Deveto izdanje festivala održat će se od 1. do 4. kolovoza na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji - rtu i kampu Martinska, gdje će vas očarati nastupi gotovo 80 DJ-eva iz cijelog svijeta. Većina posjetitelja su stranci u omjeru 80/20, dolazeći iz Njemačke, Nizozemske, Belgije, Austrije i Velike Britanije. Na pozornicama ćete uživati u provjerenim imenima scene, ali i u otkrivanju novih glazbenih talenata. Često se dogodi da najpoznatiji izvođači svoj premijerni nastup u Hrvatskoj upravo održe na Membrain Festivalu.

Uživajte u besplatnom kampu smještenom u gustoj borovoj šumi, okruženi ukusnom hranom, sunčanim plažama i nevjerojatnom glazbom. Ako želite doživjeti spoj europske underground bass atmosfere s čarima mediteranske klime, Membrain Festival u Šibeniku čeka na vas s otvorenim rukama. Ovdje ćete pronaći nezaboravno glazbeno putovanje koje će probuditi sva vaša osjetila. Vidimo se na plesnom podiju!

-->Info i ulaznice<--

Fotogalerija