Dalmatia Šibenik Outdoor Festival

Šibenik (08.10.2022. - 09.10.2022.)

Pokažite svoje sportske vještine i pritom se dobro zabavite, uživajući u prirodi i na čistom zraku, u društvu obitelji ili prijatelja na prvom Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu! 

Prvi DŠOF održat će se 8. i 9. listopada na Malom Vignju (na Jadriji), Baldekinu te na otoku Zlarinu. Ove godine smo, za lokacije održavanja sportskih natjecanja, odabrali naše „stogodišnjake“ – Jadriju, povodom proslave 100. godišnjice gradskog kupališta i otok Zlarin, koji ove godine slavi 100 godina organiziranog bavljenja turizmom te stoti rođendan Vesne Parun, koja je rođena na Zlarinu. Baldekin, šibenski kvart u kojem je naš „mali“ – Dražen Petrović napravio svoje prve košarkaške korake, mjesto je natjecanja u basketu.

Uz natjecateljske discipline na koje se možete prijaviti:

pripremamo i besplatne radionice sportskog penjanja, joge, SUP-a i kajaka, kako biste se pripremili za natjecanje ili pak po prvi puta isprobali neku od outdoor disciplina koja vas privlači. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe, za koje smo pripremili malu školu outdoor sporta pa ih na Jadriji očekuje odlična zabava sa sportskim zadacima! Kupljena kotizacija (po promotivnoj cijeni) uključuje startni paket s poklonima, DŠOF dry fit majicu, finišersku medalju te okrjepu i piće. Pobjednici natjecateljskih disciplina dobit će i završne medalje (prva tri mjesta) te vrijedne poklone. 

Za odličnu atmosferu i zabavu tijekom održavanja festivala pobrinut će se voditeljski tandem Marko Slamić i Sanja Raičković te DJ MengRen.

Želiš Volontirati na DŠOF-u?

Želite li svojom osobnošću i radom pridonijeti ovoj javnoj sportskoj manifestaciji te uz dobru zabavu steći korisna iskustva i nova poznanstva, pridružite se organizacijskom timu DŠOF-a kao volonteri! Javite se na e-mail: info@breakaleg.hr, a organizatori će Vas kontaktirati i dati vam sve daljnje upute.

Korisne informacije možete pronaći na LINKU.

Fotogalerija