Pokažite svoje sportske vještine i pritom se dobro zabavite, uživajući u prirodi i na čistom zraku, u društvu obitelji ili prijatelja na prvom Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu! 

Prvi DŠOF održat će se 8. i 9. listopada na Malom Vignju (na Jadriji), Baldekinu te na otoku Zlarinu. Ove godine smo, za lokacije održavanja sportskih natjecanja, odabrali naše „stogodišnjake“ – Jadriju, povodom proslave 100. godišnjice gradskog kupališta i otok Zlarin, koji ove godine slavi 100 godina organiziranog bavljenja turizmom te stoti rođendan Vesne Parun, koja je rođena na Zlarinu. Baldekin, šibenski kvart u kojem je naš „mali“ – Dražen Petrović napravio svoje prve košarkaške korake, mjesto je natjecanja u basketu.

Uz natjecateljske discipline na koje se možete prijaviti: trail sa dvije dužine staze (8 km i 17 km), natjecanje u sportskom penjanju, SUP-u, kajakingu, basketu 3x3 i basket 3x3 za djecu, pripremamo i besplatne radionice sportskog penjanja, joge, SUP-a i kajaka, kako biste se pripremili za natjecanje ili pak po prvi puta isprobali neku od outdoor disciplina koja vas privlači. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe, za koje smo pripremili i malu školu outdoor sporta pa ih na Jadriji očekuje odlična zabava sa sportskim zadacima! Kupljena kotizacija (po promotivnoj cijeni) uključuje startni paket s poklonima, DŠOF dry fit majicu, finišersku medalju te okrjepu i piće. Pobjednici natjecateljskih disciplina dobit će i završne medalje (prva tri mjesta) te vrijedne poklone. 

Za odličnu atmosferu i zabavu tijekom održavanja festivala pobrinut će se voditeljski tandem Marko Slamić i Sanja Raičković te DJ MengRen.

Želiš Volontirati na DŠOF-u?

Želite li svojom osobnošću i radom pridonijeti ovoj javnoj sportskoj manifestaciji te uz dobru zabavu steći korisna iskustva i nova poznanstva, pridružite se organizacijskom timu DŠOF-a kao volonteri! Javite se na e-mail: info@breakaleg.hr, a organizatori će Vas kontaktirati i dati vam sve daljnje upute.

Korisne informacije možete pronaći na LINKU.

Natjecateljske discipline