PHOTO: LUMINANCE STUDIO IZVOR: PRIMOŠTEN HOTELI D.O.O.
MICE ponuda

Vodice

Olympia

Organizirajte poslovni sastanak, diskretni domjenak, kongres ili banket u klimatiziranim dvoranama, pored bazena ili u hladu borove šume u hotelu Olympia u Vodicama. Moderne dvorane ugodne za boravak i smještene u inspirativnom okruženju, opremljene su najmodernijom audiovizualnom opremom, te prilagodljive različitim vrstama kongresa i poslovnih druženja. Stručno i ljubazno osoblje osigurava catering prema vašim željama, a postoje i brojne mogućnosti organiziranja team buildinga ili izleta. Predvorja hotela i dvorana mogu odlično poslužiti kao izlagački prostor ili za pauze za kavu. Visok nivo usluge jamče četiri zvjezdice, što će vama i vašim poslovnim partnerima omogućiti idealne uvjete za rad, opuštanje i zabavu.

Punta

Hotel Punta u Vodicama ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji poslovnih druženja. Šest vrhunski opremljenih višenamjenskih dvorana različitih veličina i besprijekoran ambijent, idealni su za organiziranje svih vrsta poslovnih događanja, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka, seminara i domjenaka. Panoramski pogled daje drugu dimenziju poslovnim druženjima, a profesionalno hotelsko osoblje osigurava personaliziranu uslugu i orijentaciju prema najmanjim detaljima.

Imperial

Ukoliko planirate važan poslovni sastanak ili želite povećati učinkovitost i uspješnost organizacije, svoje suradnike, poslovne partnere i tim možete, između ostaloga, okupiti i u Hotelu Imperial u Vodicama. Hotel Imperial pruža mogućnost organizacije i održavanja konferencija, poslovnih sastanaka i domjenaka u modernim tehnički kvalitetno opremljenim višenamjenskim dvoranama. Poslovni centar smješten je u hotelskom prizemlju, a ovisno o broju sudionika, poslovno okupljanje moguće je organizirati u jednoj od pet konferencijskih dvorana. Sve konferencijske dvorane imaju izvor prirodnog svjetla, klimatizacijske uređaje te besplatni bežični internet.
 

Fotogalerija