[21. i 22. rujna 2024.] 3. Dalmatia Šibenik Outdoor Festival

DALMATIA ŠIBENIK OUTDOOR FESTIVAL

Pred nama je treće izdanje omiljenog #familyfriendly događanja – Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala, koji će se održati 21. i 22.09.2024. u Rogoznici!

DŠOF se svake godine odvija na drugoj lokaciji unutar Šibensko-kninske županije. Prvu godinu smo „otvorili“ na Jadriji i Zlarinu, drugu godinu festivala otišli smo u unutrašnjost, u Skradin, a treću se opet vraćamo na more, u prekrasnu Rogoznicu!

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival je puno više od sportskog događanja na otvorenom. To je manifestacija koja okuplja zaljubljenike u aktivan stil život koji će rado provesti dva dana u prekrasnoj prirodi i dobro se zabaviti.

Rogoznica je smještena na krajnjem jugoistočnom dijelu Šibensko-kninske županije, na granici sa Splitsko-dalmatinskom županijom. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i druge aktivnosti na otvorenom. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari, jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Na rogozničkom području prosječno ima 2600 sunačanih sati, a tijekom ljetnih mjeseci u prosjeku ima svega od 4 do 7 kišnih dana.

I treću godinu festivala smo vam pripremili zanimljive natjecateljske discipline: DŠOF Trail 5, 11 i 22 km, DŠOF natjecanje u SUP-u, DŠOF natjecanje u kajakingu, DŠOF Fitness izazov i DŠOF Aquatlon.

Uz to vas očekuju i besplatne radionice SUP-a, radionice joge, vođena tura brodom na prekrasan otok Smokvicu, sportski poligoni za djecu, vođena biciklistička tura po prekrasnim rogozničkim biciklističkim stazama i drugi zanimljivi sadržaji.

I treću godinu s nama će biti voditeljski tandem Sanja Raičković & Marko Slamić te DJ MengRen, koji će se pobrinuti za odličnu atmosferu i zabavu tijekom trajanja festivala.

U sklopu Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala vas očekuje i svirka uživo!

Kupljena kotizacija uključuje startni paket s poklonima sponzora, DŠOF majicu, obrok i napitak.

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival je #plasticfree festival pa sve natjecatelje podsjećamo da ponesu svoje boćice kako bismo im na okrjepnim stanicama za vrijeme i nakon završetka natjecanja mogli nadopuniti vodu. Vodimo računa o prirodi i okolišu te se trudimo da na svim događanjima proizvedemo što manje otpada, a lokacije na kojima boravimo ostavimo čistima i urednima.

Program

SUBOTA, 21.09.2024.

09:00 – Besplatna radionica SUP-a

10:00 – DŠOF NATJECANJE U SUP-u

11:00 – Besplatna radionica joge

11:30 – DŠOF NATJECANJE U KAJACIMA

13:00 – Ručak za natjecatelje

14:00 – Izlet na Smokvicu brodom

15:00 - DŠOF FITNESS IZAZOV

 

NEDJELJA, 22.09.2024.

10:00 – DŠOF TRAIL 22 KM

10:30 – DŠOF TRAIL 5 KM & DŠOF Trail 11 KM

11:00 – Besplatna radionica joge

13:30 – Ručak za natjecatelje

14:00 – Svirka uživo

14:30 – Sportski poligoni za djecu (od 5 do 10 godina)

15:30 – Besplatna vođena biciklistička tura po stazama Rogoznice

14:00 – DŠOF AQUATLON MALI

14:00 – DŠOF AQUATLON SREDNJI

15:00 – DŠOF AQUATLON VELIKI

Natjecateljske discipline: